Pelerinaje impresii

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Pelerinaje impresii”

 1. admin says:

  Doamne Ajuta şi spor în toate!

 2. Luminitza says:

  Sunt foarte impacata cu sine dupa ce am vizitat si am stat la slujbele care se fac joi spre vineri la Manastirea Saharna.Va sfatui sa mergeti si voi.E extraordinar si merita p/u ca are ceva foarte impaciuitor cu sufletul.

 3. DIANA says:

  stimati crestini eu am mers in pelerinaj la KIEV POCEAEV si multumesc domnului ca ma ajutat sint foarte impacata sufletesti,am vazut multe lucruri foarte frumoase si pretioase adica iti imbogateste starea spirituala oamenii care au organizat aceast pelerinaj sint foarte bravo si merita un multumesc din suflet si am sa ma mai duc si daca va hoatariti atunci cu dumnezeu inainte

 4. Natalia says:

  Buna ziua…Vraeu sa multumesc in primul rind echipei care a organizat pelerinajul din 1-4 iule, sinteti BRAVO si Domnul sa va ajute in continuare….si tuturor pelerinilor care au fost…mai ales pentru faptul ca am fost O FAMILIE…..

 5. Veronica Buciu says:

  Am intrat din curiozitate pe acest sait, pentru am mai vedea ce a mai aparut nou. Am fost si eu in pelerinaj sfint, in Ucraina cu aceasta echipa. Imi aduc aminte cu mare placere momentele traite atunci alaturi de toti oamenii cu care am fost impreuna. Chiar si acum am privit inca odata pozele (1-5 aprilie 2011) cu deosebite emotii. Vreau sa va spun ca chiar daca a fost drumul la prima vedere greu, totusi atit de usor si interesant a fost. Am venit acasa impacata cu mine insumi, cu Dumnezeu si cu sufletul mai curata, mai usor… Am facut acest pas inainte ca sa plec din tara. Acum sint foarte departe de Moldova noastra, dar cind am sa ma intorc de peste ocean (deja in vizita din pacate doar), numaidecit am sa mai merg inca odata sa revad toate locurile sfinte, care le-am mai vazut si care numai gindinduma la ele ma simt mai aproape de Dumnezeu…
  Dumnezeu mereu este cu noi, dar cel mai mult I-am simtit prezenta acolo unde este mult bine in ochii oamenilor, rugaciune, smerenie, post si o mare credinta.
  Doamne ajuta si numai bine. Salutari celor cu care am fost impreuna, ne-am impreitenit si din pacate cu multi am pierdut legatura.
  Domnul sa ne aiba in paza Lui pe toti…

 6. Carmen says:

  Va sfatui sa mergeti in pelerinaj la Poceaev,merita pentru tot ce veti vedea acolo,o sa va tratati sufleteste si trupeste.Organizatorul acestor pelerinaje este o persoana foarte gentila si echilibrata,va sfatui sa mergeti nu veti regreta.

 7. irina says:

  Sunteti niste oameni absolut minunati!Dumnezeu sa va ajute in toate!

Leave a Reply